Είδος ατίθασο οι στιγμές.
Αμέσως αντιλαμβάνονται
το χλώμιασμα μιας αγκαλιάς
-όταν χαλαρώνει το άγγιγμα της στοργής
στα ηνία τους-
και υπακούουν στην επανάληψη.
ΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΧΑΛΑΡΩΣΑΜΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΤΑ ΧΑΛΑΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::sneak.:: ::sneak.:: ::sneak.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο