καταΚΟΚΚΙΝΗ 27-09-2015 @ 16:26 | ΕΓΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΥ ΑΣΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΥΡΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΧΩΡΑ, ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΗΠΕΙΡΟ,
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΤΟΧΑΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΑ ΠΟΡΒΛΗΜΑΤΑ ΑΣΤΟΧΑΣΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΕΣΑ ΣΆΥΤΟΥΣ ΑΣΤΟΧΑΣΤΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΛΕΟΝ Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟΧΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΠΗΓΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΆ
Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΓΕΩΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΙΚΑ....
ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::rock.:: ::rock.:: ::rock.::
ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ Η ΣΧΟΛΙΑΣΤΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |