Μαυρομαντηλού 27-09-2015 @ 16:51 | ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΟΥΣΕ ΑΥΤΗ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΜΕ ΜΥΓΕΣ ΣΚΥΛΟΣ ΔΕ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ
ΜΕ ΨΥΧΟΥΛΑ ΑΓΑΠΗΣ ΔΕ ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΨΥΧΑΡΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΜΑΝΤΗΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::wink.:: ::up.:: ::up.:: | |