Τι κάνει ένα αν. Κοσμογονία
Ένα αν και η ανατροπή
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ "ΑΝ" ΚΑΙ ...............................
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ
ΤΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΦΡΙΧΤΑ ΤΑ "ΑΝ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::wink.:: ::wink.:: ::wink.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο