Όταν τα μέσα σου πατάς
και τις άξιες σου πετάς
ποτέ σου να μην τις ρωτάς
συνείδηση τι κάνω
αφού τις ξεπούλησες
θα έχουν δικαιολογίες
γιατί τις κοστολόγησες
σαν να ταν ομολογίες
Σ'αυτή την άδικη ζωή
που όλα τ'αγοράζεις
την αξιοπρέπεια
δεν πρέπει να πειράζεις
Αυτό που χα για πούλημα
ήτανε η γνώμη μου
χωρίς αυτή θ'αντεχα
όχι με την συγνώμη μου
Καλησπέρα Γιάννη.
Πολύ καλό !!!
::up.:: ::up.:: ::up.::
...Μα τι είναι αυτά που λέω, Θεέ μου , Θεέ μου
χωρίς αυτήν ποτέ μου, ποτέ μου, ποτέ μου
δεν θα μπορούσα να ζήσω και να ξαναγαπήσω...
(Άκη Πάνου) https://www.youtube.com/watch?v=zexTRg992Xs