Μαυρομαντηλού 11-10-2015 @ 17:02 | ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!!!!!!!!!
ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΠΑΜΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ
ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::laugh.:: ::up.:: ::up.::
ΕΛΑ ΛΕΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΜΠΡΟΣ ΜΑΡΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| |