Όπως λέμε με ολίγη
Για τον Ελληνικό
Έτσι να πούμε, με αγάπη
Για τον φιλητό
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΙΝ ΦΙΛΗΤΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙ..........
ΜΕ ΟΛΙΓΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΗΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΩ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΜΕ ΟΛΙΓΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΗΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ, ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΩ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΟΛΙΓΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο