καταΚΟΚΚΙΝΗ 17-10-2015 @ 16:48 | βαρεθηκα να υπομενω
ψεμματα
Ε, ΝΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΟΣΟ ΝΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!! ΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ!!!!!!!!!!!!! ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν μπορω να περιμενω
αλλα ατυχηματα
ΚΑΛΕ ΤΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ;;;;;;;;;;;;;;;; ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!!!!!!!!!
::wink.:: ::wink.:: ::wink.:: | |