Μυστικά που αμέτρητες ζωές κι αν σπαταλήσομεν εν θενα γνωρίζομεν μα σαν γενούμε Αστρόσκονη τα Πάντα Ταπεινά θενα Ορίζουμε . & _ ΛΑΜΠΕΡΟΝ ΨΥΧΗς ΕΞ ~ ΗΜΕΡΩΜΑ , ΣΤΙΧΟΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ! ! ! ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! ! * Λ Α Μ Ψ Η *
ΑργυροΫφασμένα στο Πυρράνιον τους Σμίξιμο Κατοxυρωμένα ! ! !
ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΟ,
ΣΑΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΩΤΕΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΡΑ;;;;;;;;; ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΝΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΥΦΑΝΣΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΥΝ ΝΗΜΑΤΙΣΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ
ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
::up.:: ::up.:: ::up.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο