καταΚΟΚΚΙΝΗ 01-11-2015 @ 16:55 | ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΝΑ ΒΡΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΒΡΕΣ ΔΥΝΑΜΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΟΨΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΔΥΝΑΜΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::wink.:: ::laugh.:: ::yes.:: | |