ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΎ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΟΣΑ ΑΝ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΙΝΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΝ, ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΜΑΙΝΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΩΡΑ ΗΡΕΜΙΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΠΕΣ "ΝΑΙ" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΙ ΗΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!