ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΜΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΘΑ ΦΟΒΟΥΜΟΥΝ ΑΛΛΑ
ΘΑ ....ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΟΜΟΥΝ ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗ Μ'ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΦΟΒΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.::