Πρωινό Δευτέρας, δουλειά
Μη δυσανασχετείς, μη βρίζεις
Μόνο προσπάθησε
Και η δουλειά κάποτε τελειώνει
Ξύπνα, αγάπα, προσπάθησε!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΧ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΡΩΕΙ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο