Μαυρομαντηλού 08-11-2015 @ 17:40 | ΒΡΕ ΚΑΝΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΑΜΑ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ,
ΘΑ ΤΗ ΔΕΙΣ ΘΑ ΤΗ ΔΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ε, ΜΑ ΘΑ ΤΗ ΔΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΜΑ ΦΥΓΕΙ Η ΠΑΓΙΔΑ ΑΠ' ΤΗ ΜΕΣΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |