Είμαστε ήδη
Ένα ταξίδι
Χαμένος κόσμος
Σε παράλληλο ουρανό
Κι αυτές οι νότες
Σαν συνωμότες
Μου λένε πάντα
ότι ήθελα να πω
Δε θέλω τίποτα ν ‘ αλλάξω
Δε θέλω να δικαιωθώ
Θέλω ότι γκρέμισα να φτιάξω
Και πάλι να καταστραφώ
Δε φτάνουν μόνο αυτά τα λόγια
Αξίζει λένε η στιγμή
Κι έτσι μετράμε ακόμη χρόνια
Που ισορροπούν σε μια κλωστή
Είμαστε ήδη
σ’ ένα σανίδι
μια παράσταση
χωρίς τους θεατές
μια πράξη ακόμα
κρατά αιώνα
χαρά και λύπη
υπογράφουν δυο ζωές
[I][B]
http://musicunites.ning.com/profiles/profile/show?id=03x1ihjv2jiad