Μαυρομαντηλού 30-11-2015 @ 17:01 | ΤΟ
ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ / ΔΕΝ ΠΑΕΙ,.... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΤΡΟΠΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΛΛΆ....
ΤΟ
ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ / ΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ,
ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΜΕΤΟΧΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ . ΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΑΦΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::rock.:: ::rock.:: ::rock.:: | |