Ένα ταξίδι η ζωή μας, ας το ζήσουμε κι ας το ταξιδέψουμε, όσο μας χαρίζεται..................
Ίσως να ξέρω κατά βάθος όπως εσύ κι εγώ
πως δεν θα ζήσουμε ποτέ μαζί οι δυό μας
άσε με όμως μέσα στα όνειρα να ζω και ας χαθώ
και ας γεμίζω η ψυχή και το μυαλό μας.
Το ξέρω πως πάντα θα ψάχνω να σε βρω
και δεν θα είσαι πουθενά , ότι και αν συμβαίνει
ίσως σαν το αέρα να χαθείς μες την σκιά και στο χαμό
μα πάντα για μένα θα είσαι τατοο στην ψυχή που μένει.
Το ξέρω , το κατάλαβα πως λίγη η ζωή μας
μαζί μάτια μου να ζήσουμε δεν ήτανε της μοίρας
μα μέσα στην καρδιά μου σε κρατάω θησαυρό
θα σε κρατάω εκεί σφιχτά μα και μέσα στο μυαλό.