Είναι φορές
έχεις την αίσθηση πως τα νιώθεις όλα
Θέλεις να γράψεις
Να πεις
Να ξεφωνήσεις
Αυτά που ξέρεις
Αυτά που μπορείς
Πλημμυρίζεις από μια δύναμη απρόσμενη
Απ’ τη σοφία του μυχού σου
Μα ξεστομίζοντας τα μύχια της ψυχής σου
Ανακαλύπτεις πως εσύ πονάς περισσότερο
Και ξανακουρνιάζεις στον εαυτό σου