Σκέψεις σφραγισμένες / στο εμφιαλωμένο υποσυνείδητο
ψυχής αγανάκτηση / της βραδινής εξάρτησης ιαχής βοητό
θελήσεις μεταλλαγμένες / ενός εγωιστικού ΕΓΩ ευσυνείδητο
λεηλατική κατάκτηση / της πληγωμένης καρδιάς αισθητό.
Κουράγιο ταλαιπωρημένο / της πικρής εξαθλίωσης κέρμα
σταγόνες βροχής / πασχίζουν να ξεπλύνουν τη δυσοσμία
σώμα χαρακωμένο / απο το καθημερινό ανθρώπινο ψέμα
μόρια αντοχής / του κουραστικού οκταώρου προθεσμία ....
Λέξεις χωρίς νόημα λειψές / γραμμής τετραδίου ανισότητα
διττός ο κόσμος / συσσωρευμένων προβλημάτων απόκτημα
ευθύνες πλισές / πολλαπλής προσωπικότητος ταυτότητα
πράσινος ο δυόσμος / ο ίδιος ακριβώς σε κάθε αγρόκτημα .
Με ποίο αναπαρισταμένο συλλογισμών σχήμα, ευστρατηγείς
καλλίπνευστα την διανθισμένη ανιδιοτέλεια σου! ! !
Χρόνια σου πολλά και καλά και με χαρμόσυνη υγεία Έλενα! ! !
Αν και λένε μιά εικόνα είναι χίλιες λέξεις ,,,
κατάφερες με ελάχιστες λέξεις να εκφράσεις χίλιες εικόνες !!! ...
::theos.:: ::theos.:: .
Καλή χρονιά !!! ... από την υγρή, ομιχλώδη Κίνα ........ ::382.:: ...