Να' χα το φως σου γλύκα μου
και το χαμόγελό σου
και δίνω όλη την προίκα μου
για να φιλί δικό σου
Με προίκισε η μανούλα μου
κι ας είμαι αγοράκι
μου' δωσε φίνα τσαχπινιά
πάνω τέτοια ομορφονιά
να σβήνω το μεράκι
με προίκισε η μανούλα μου
και με' κανε μαγκάκι
Να' χα το φως σου γλύκα μου
και το στητό κορμί σου
και δίνω όλη την προίκα μου
να μπω μες τη ζωή σου