Φοβάμαι τις νύχτες....
Φοβάμαι τα θέλω....
Να λέω σ΄αγαπώ....
Να ονειρεύομαι....
Φοβάμαι τι θαρθει...
Φοβάμαι ανθρώπους.....
Να τους κοιτάζω στα μάτια....
Ν΄ανοίγω την ψυχή μου...
Να λέω τα μυστικά μου
Να μιλώ για τη ζωή μου....
Φοβάμαι....
Φοβάμαι να νοιώσω...
Φοβάμαι να κλάψω...
Ο πόνος σκοτώνει
Οι άνθρωποι πληγώνουν...
Για πάντα σου φεύγουν....
Φοβάμαι....
Φοβάμαι....να ζήσω.....
Φοβάμαι ανθρώπους.....
Να τους κοιτάζω στα μάτια....
Σε αυτές τις εποχές έχουμε φθάσει, σημάδια των εξομολογημένων
της σκέψης καιρών ! ! ! Καλό μεσημέρι σου ! ! !
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο