Καλό ξημέρωμα σε όλους,,,,ένα ταξίδι η ζωή μας, ας το ζήσουμε κι ας το ταξιδέψουμε όσο ακόμα μας χαρίζεται................
Θα ήθελα να σε θωρρώ εδώ μπροστά μου
και το δικό μου αίμα να σκιρτήσει
και όταν και τα δικά μου φτερά θα τα ποτίσει
θα είναι η αγάπη που θα μας αγκαλιάσει
κι τους δυό μας ένα θα μας κάνει.
Οι δυό μας σαν μία σάρκα να γεννούμε
και όσα η ζωή μας στέρησε με αγάπη να γευτούμε
να δώσω και να πάρω από την τόση αγάπη,
να νιώσω πως η ζωή που ζω δεν είναι αυταπάτη
μα είμαι και είσαι ο ένας του άλλου η αγάπη..................