καταΚΟΚΚΙΝΗ 02-03-2016 @ 20:20 | Μ'ΑΥΤΗΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕ ΤΗ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.........................
ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠ' ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΗ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΕΛΛΟΥΣΑ , ΑΛΛΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗ ΜΕΛΛΟΥΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΡΟΣΕΧΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |