ΜΕ ΜΙΑ ΔΕΙΝΗ ΤΡΑΓΙΚΗ
ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΣ
ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ
ΑΦΗΣΕΣ
ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ....
ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΑ
ΞΑΝΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΩ....
ΔΕ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ
ΜΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ
............
ΜΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΣΩ
ΕΣΕΝΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΩ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΣΒΗΣΩ..