Κρατάω τη ζωή σφιχτά
της λέω χιλιάδες ψέματα
και στην ξαναχαρίζω
Μιλάω με την μουσική
Κάθε που φθάνω στην πηγή
Την πηγή του έρωτός μου
Χαλάω χίλια χρώματα
Και ζωγραφίζω αρώματα
Τ’ αρώματα του πόνου
Μα εσύ ψυχή μου
Με ξεχνάς
Στα όνειρά σου με σκορπάς
Σαν σύννεφο του ανέμου.