ΚΟΥΡΕΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ 18-04-2016 @ 14:48 | λίγο πριν το πρώτο ταξίδι
στην επιφάνεια ανοιχτά
κοιτάζω έξω μοναχικά
που πάω λέω βρε παιδιά;
κυκλώνας απ` τα δεξιά
μαύρος χαμός στ` αριστερά
ο νους παγώνει και σιωπά
λέει η καρδιά τράβα μπροστά !!!
καλημέρα-καλή βδομάδα! ,,, ::382.:: ,,,
| |