ΚΟΥΡΕΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ 19-04-2016 @ 18:17 | Ένα βλέμμα με παγώνει
μιά παράξενη σιωπή
το τσιγάρο τελειώνει
έχω μείνει μοναχή
συντροφιά ένα τραγούδι
είναι μελανχολικό
ένα δάκρυ με ματώνει
δεν αφήνει να χαρώ.
Αμεσότηα και συναίσθημα ,,, πολύ όμορφο !!! ,,, ::382.:: ,,, | |