heardline 25-04-2016 @ 23:27 | Άλλο δε θα ήθελε, από αυτό ο Χριστός, να τον κάνεις λάβαρο του Μουσολίνι ή του Χίτλερ, άντε και του Παπαδόπουλου που αναπολείς .....
Μάλλον θέλεις να πειράξεις τον κόσμο που έχει μια δημοκρατική άποψη ή σοβαρολογείς, το χειρότερο, οπότε και είσαι κάποιος ίσως της Χρυσής αυγής..........
Έχεις δικαίωμα της άποψής σου, ακόμη και για ότι το χειρότερο, αλλά οι χούντες δεν είναι ότι το χειρότερο, είναι ότι το πιο χειρότερο, χείριστο που λέμε...........και μακριά του...........
::wink.:: ::wink.:: | |