heardline 27-04-2016 @ 13:09 | --Όρκω μη χρω-- (ένα παλαιό μου)
Με αγαπάς; Ορκίσου αποκρίθηκε…
Δώσε μου όρκο, ερωτηθείς, .....απάντησα
Όχι δεν δίνω είπα εγώ και κάθισα,
να εξηγώ πως η εμπιστοσύνη χάθηκε.
Δεν μ’ αγαπάς και τόσο εσύ αποκρίθηκα,
συνταραγμένος απ’ αυτό που σκέφτηκα και μόνο.
Έτσι ως ήμουν μες τον πόνο.
Αυτό, βαρύθυμος, τούτη την ώρα αναρωτήθηκα.
--Όρκω μη χρω--, για τίποτα στον κόσμο αυτό.
Είτε μικρό, είτε μεγάλο, ή σοβαρό….
--Γλώττης κρατείν--, να μη ειπείν, θα’ ναι κουτό,
κάτι που αύριο θα φανεί, κινδύνου ειπείν, μη στιβαρό.
::yes.:: | |