heardline 30-04-2016 @ 01:22 | Πήγες στην περιφορά
κι άλλαξες συμπεριφορά.
Δεν μας τα λες καθόλου καλά
σταράτα και απλά.
Άλλα έλεγες, πρωί, για τα σχολειά
μα τώρα, άλλα πάλι λες, απ' τα παλιά.
Παίζεις με το είναι σου νομίζω.
Ποιο απ' τα δύο ποιήματα να σχίζω;
Περιμένω την απάντηση να δώσεις
να σ' εντάξω σ' αρμόζουσα κατηγορία.
Θα περιμένω σήμερα, να μου την επιδώσεις
άλλη απ' αυτή δεν δίνω διορία.
::laugh.:: ::laugh.:: ::laugh.::
Σοβαρά. Το οφείλεις στους αναγνώστες σου, μη πω υποχρεούσαι, δεδομένης της αντιδιαστέλλουσας, του ενός, του άλλου ποιήματός σου, αντίθετης άποψης............ | |