Χρονια πολλα ρε Γιωργη
Γιορταζεις σημερα
Αλλα ρε μορτη
Καθε χρονι πια τα ιδια
Μυαλα απο ροκανιδια
Δεν δικαιωνεις τον Αγιο εισαι φαφλατας
Και ολο τις εμπειριες σου μας τσαμπουνας
Χρονια πολλα ρε Γιωργη
Καλο παιδι εισαι ρε μορτη
Αλλα καλα ωρες ωρες δεν μας τα λες
Το μυαλο σου κολλησε στο χθες
Ισως για το μελλον των νεων εχεις ενοχες