Ρυτίδωσε το πρόσωπο
γκρίζαραν τα μαλλιά μου
κι όμως ακόμη σε ζητώ
δεν έπαψα να σ' αγαπώ
βαθιά μες τη καρδιά μου
Παλιές στιγμές αναπολώ
φεγγάρινη χαρά μου
συντρίμμια είν' ο κόσμος μου
είναι βαρύς ο πόνος μου
που είσαι μακριά μου
γύρνα ξανά κοντά μου
πάλι να βρω τη γεια μου
Ρυτίδωσε το πρόσωπο
γέρασε η καρδιά μου
κι όμως ακόμη νοσταλγώ
το άγγιγμα σου τ' απαλό
και μες τα όνειρά μου