γύρισα σπίτι χθες βράδυ
παντού υπήρχε σκοτάδι
κανένα ίχνος από χάδι
παντού μια άγρια σιωπή
και μόνο ένα μικρό χαρτί
πούλεγε πως φεύγεις εσύ
βάζεις μπρός για άλλη διαδρομή
και άλλο δεν θάμαστε μαζί
για μια στιγμή τρελάθηκα
για μια στιγμή σταμάτησα
να σκέφτομαι, να αισθάνομαι
να φοβάμαι, να νοιάζομαι
για μια στιγμή τρελάθηκα
γρήγορα ανασυντάχθηκα
και είπα κάτι να κάνω
από καημό να μη πεθάνω
θα ξεχάσω ότι έφυγες
και θα κάψω το χθες
σελίδα άλλη θα γυρίσω
το βιβλίο της ζωής θα κάψω
από την αρχή να γράψω
της αγάπης τα σημάδια
για πάντα θα τα σβήσω
για να μπορέσω να ζήσω