Ήρθα με το τραγούδι μου
για να σε κατακτήσω
να ρίξω τα τείχη σου
σαν την Ιεριχώ
και με την αγάπη μου
να την ξαναχτίσω
μ'ειπες πως δεν σ'αρεσε
αυτή μου η ηχώ
Δεν θέλω νίκες Πύρρειες
και με υποσχέσεις μύριες
να λύνουμε γόρδιους δεσμούς
ούτε με τα βέλη μου
τον ήλιο να σου κρύψω
και να σε συντρίψω
για να βγω νικητής
Θέλω να'μαι ο Ορφέας σου
και συ η Ευρυδίκη
με μάρτυρα τον έρωτα
τον Αδη να δικάσουμε
για εκείνη την καταδίκη