Με ειδα μεσα σε μια φωτογραφια να αναμετραω το φευγιο μου.
Επαιρνα δρομους και αφηνα αποστασεις για να επιστρεφω παλι στην αρχη!
Και αυτη η αρχη ηταν το τελος που προυπηρχε ολων....
Ηξερα το κλεισιμο του ρολου με ελευθερη διασκευη της ιστοριας.
Ποση σπαταλη ψυχης για να καταλαβω τι ζουσα....και υστερα ηρθε η διαπιστωση!
Ειχα γινει ανεμος σε μια πολη νεκρη.
esperia iris