Σε ενα ταξιδι του μυαλου και της ψυχης
με ενα καραβι θα σαλπαρω εγω μαζι τους
για μερη αγνωστα που ισως δεν υπαρχουν
μα θα μαι εγω εκει για να τα ζησω
Κι αν το ταξιδι στο ονειρο μοναχος βυθιστω
σε διαδρομες παραξενες που ο νους μου θα με παει
στου χρονου το κενο μαζι σου θα πιαστω
και μονοπατια σε ουρανους με συννεφα θα ανοιξω