. . . καθεμια νυκτια xρόνια τώρα . . . εποxές
πεταρίzουν στα ουραλένια έγκατα μαθες ! ! !
ΤΡΥΦΕΡΟΔΕΜΕΝΕς ΨΥΧΕς ΑΛΑΡΓΙΝΕς ; ))
ΣΤΟΛΙΖΜΕΝΕς ΚΟΡΑΛΛΕΝΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ
ΤΟΥ 'ΣΗΜΕΡΑ' . . . ΤΟΥ 'ΑΥΡΙΟ'
& ΚΕΙΑ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟΥ 'ΨΕς' ! ! !
*!*!*!*
. . . ωσαν θεσπεσία η σκέψην του να μμ' εγγιzει
σαν του επιτρέπω οριακά την λογικην
τς ψυxήςμμ με μαεστρία ΕφηβοΠοιητικήν
τον ΈΡΩΝΤΑ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ . ! !
Μεσω ευμορφων συναισθηματων ταξιδεματα
πριγκιπικα κεια στ΄αγνωρα πελαα
να καθοριzει . . .
μμμ μες στα '' σ΄αγαπώ '' τ' αμέτρητα
γλυκόπνοα σαν ψιθυρίzει ! ! !
ΑΝΤΑΜΑΝ ΤΟΥ Ως ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΖΜΟΥ
ΑΠΑΝΟΥ ΣΕ ΜΙΑΝ ΕΞΑΙΣΙΑΝ
ΜΟΣΚΟΒΟΛΑΔΑ ΔΥΟΖΜΟΥ . . .