iokasth 14-10-2016 @ 14:06 | απλα ξενερωνω
και τα νευρα μου προσπαθω να ημερωνω
Και πολύ καλά κάνεις.!!!!
Προ τετελεσμένου γεγονότος, ξεχνούν, το χωνεύουν, και ....ΟΛΑ ΚΑΛΑ !
Να περνάτε όμορφα.!!!
Αυτος ο καιρός ειναι δικος σας.
Τώρα που ακομα είσαστε οι...δυο σας.!!
Ν.Ρ.
| |