ταπεινος ναρκισσος
18-10-2016 @ 11:13 είναι παντού, όπου κοιτάξεις
γι αυτό τριγύρω σου να ψάξεις
είναι σε ανθρώπων τις καρδιές,
είναι μικρών παιδιών ματιές
Θεσπέσιον σε ευανάγνωση εγκαρδιότητας ! ! !
φωτογράφησαν παιδιά της Συρίας που κρατούν εικόνες Pokemon και ζητούν από τον κόσμο «να τα βρει» και «να τα σώσει» από την φρίκη του πολέμου: «Είμαι εδώ, έλα να με σώσεις».
Ζήση...
οι πόλεμοι, η αδικία και η εξουσία είναι των ανθρώπων έργα και πράξεις....τα γνωρίζεις καλύτερα
Ο καθένας από μας, έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει όπου θέλει....
και οφείλουμε να το σεβαστούμε αυτό,
εάν θέλουμε να λέμε πως πάμε ένα βήμα μπροστά...
Δεν έχουμε το δικαίωμα να τον τρολάρουμε γιατί έγραψε κάτι
το διάβασα όταν το ανέβασες αλλά δεν ήθελα να πάρω θέση