Φωτογραφίες σου παλιές κοιτώ
και ταξιδεύω στα παλιά τα χρόνια
εκείνα που κρατώ σα φυλαχτό
και κλαίνε μέσα μου αιώνια
Στιγμές που ζήσαμε μαζί φορώ
και νοσταλγώ αμέτρητους χειμώνες
σημάδια του έρωτα μετρώ
απ’τα απαλά σου χείλη ως τους αγκώνες
R
Βυθίζομαι σε σκέψεις
νοσταλγώ
Μου δίνεις υποσχέσεις
ναυαγώ
Κλέβω την αύρα σου κρυφά
γίνομαι άλλος ξαφνικά
γίνομαι εσύ σταδιακά
και πολεμώ
Να πάψω πια
να πάψω πια
Να σ’αγαπώ.