Ολοι τα ιδια λεμε στον ερωτα μα για τον καθενα μας ειναι διαφορετικα
Καποτε για σενα θα μπορουσα να πεθανω
σε αγαπουσα τοσο που δεν μπορουσα να ανασανω
εισαι για μενα το αλφα και το ωμεγα
δεν θελω να σε ξεχασω γιατι ετσι θα σβησω τον εαυτο μου
εσυ εισαι αυτο που ειμαι
αν μπορουσα να σε ξανα αγαπησω για δευτερη φορα
αν δεν ελεγα τωρα πια ειναι αργα
αν σε εβλεπα και ολα αλλαζαν ξαφνικα
αν σε γυρευα για μια αγκαλια
ολα μα ολα θα ταν τοσο διαφορετικα
αν ερχομουν πισω ξανα
να σε ξανα φιλησω
μα καπου η καρδια μου
παυει να χτυπα
δεν ξερω αν φοβαται
η εχει παψει πια να σε αγαπα
μα πιστεψε με θα κανα τα παντα
να σε βλεπα ξανα οπως τοτε που σε ειδα για πρωτη φορα
μπηκες στη ζωη μου την αλλαξες ριζικα
με εκανες να γινω ενα ατομο που σιχαινομαι
ενα ατομο που μισω
δεν ξερω αν μπορω να σε εμπιστευτω
μα ενα πραγμα θα σου πω
ισως μια μερα ξυπνησω
και θελησω μονο για σενα να ζησω
Θα τις κλείσεις σύντομα, το ξέρω... ::wink.::
Στο τέλος όλα θα πάνε καλά.
Αν δε πάνε καλά, δεν είναι το τέλος....
Καλό βραδάκι! ::love.:: ::hug.:: https://youtu.be/KK-CLKOzLvE