Οταν βραδιάζει να μου λες γλυκές κουβέντες
Να μου γελας να σε κοιτώ και να ξεχνώ
Ετσι αγάπη μου θα βρίσκουμε πατέντες
Δρόμους να ανοιγουμε επάνω στο κενό
Οταν βραδιάζει να πλαγιάζεις στο πλευρό μου
Να μ' αγκαλιάζεις τρυφερά σαν να 'ταν χθες
Που πρωτ'αντίκρισα στα μάτια σου το φως μου
Κι αγκαλιασμένοι να διασχίζουμ' εποχές
Οταν βραδιάζει να θυμάσαι τι σου είπα
Το βράδυ εκείνο πριν το πρώτο μας φιλί
Τότε που κράταγες μια κόκκινη τουλίπα
Μ´ αγάπη φτιάξαμε μια ολόκληρη αυλή