το ξέρω πως με βλέπεις
το νιώθουμε κι οι δυο
κι ας δείχνει ο καθρέπτης
άλλο είδωλό
σε βλέπω πως κοιτάζεις
μα τάχα δε κοιτώ
και τη σιωπή ανάβεις
μα τη σβήνω εγώ
στον ερωτά αυτό αν μπούμε
δεν έχει επιστροφή
το ξέρουμε πως θα καούμε
τέλος μέση και αρχή
κρυφά αγαπιόμαστε κρυφά
κάτσε μέτρα πόσα χρόνια
χτυπά για σένα η καρδιά
κι ας ερήμώνουν τα σεντόνια
κρυφά αγαπιόμαστε κρυφά
μα οι λέξεις δεν βγαίνουν
στα μάτια το λέμε δυνατά
οι καρδιές δε σωπαίνουν
το ξέρεις σε βλέπω
κι ας μη μου μιλάς
το ξέρω με ακούς
στους κτυπούς της καρδιάς
αφήνεις να πέσουν 1000 μυστικά
φοβάσια όσο φοβάμαι καρδιά μου το μετά
όμως το ξέρεις σε αγαπάω όπως το ξέρω με αγαπάς
σε αυτή τη θάλασσα βουτάω που είναι η μοιρά μας εμάς
όμως το ξέρω με αγαπάς κι ας μη τον λέμε χρόνια
αυτός ο έρωτας φονιάς μας έφαγε τόσα χρόνια