iokasth 28-01-2017 @ 12:40 | Ωραία η αναφορά σου στον Αείμνηστο Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο.!
Σωστός, ετσι, να μην ξεχνάμε..
Οσοι τον διάβασαν η παρακολουθήσαν ομιλίες του ξερουν οτι, πολλά , (τα περισσοτερα) έχουν βγει αληθινά,, τοτε ομως που...σημασια .
Και θα βγουν ολα με τον καιρο.
ΝεφΕλλη | |