Εγώ μεγάλη αγαπη μου γιορτάζω εδώ και χρονια
από τότε που σε γνώρισα κι ήσουν μικρό παιδί
Δεν περιμένω μέρες που γιορτάζουνε τα πιονια
απ τα χείλη το συναίσθημα αυθόρμητα να βγει
Εγώ που παντα κρύωνα έξω απ τα σύνορα σου
σε έχω κλείσει μεσα μου βαθιά μες την ψυχή
Κι ας μην ειμαι ούτε σε ένα από τα όνειρα σου
τη νυχτα ονειρεύομαι πως είμαστε μαζί
Με το ΠΟΤΕ μες το μυαλό εμαθα να επιβιώνω
αφού το ΠΑΝΤΑ σου είναι τόσο ακριβό
Να ξέρεις όμως πως απόψε όταν μονος θα βουρκωνω
θα σου φωνάξω από καρδιάς ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ σ αγαπώ