Δ.ΣΚΟΥΦΟΣ 25-02-2017 @ 22:58 | ο Ηλιος κλεβει παντοτε
τη μοναξια της Νυχτας
που επλεξε σαν υφαντο
η μαγισσα η Σεληνη
μα παλι οταν κουραζεται
ο Ηλιος και κοιμαται
ερχεται η Νυχτα η μοναχη
για να τον συντροφεύσει
παιχνιδι αλαφροισκιωτο
που παιζουν μονο δυο | |