Σε ήρεμη θάλασσα με ένα χάρτινο βαρκάκι κι ένα αεράκι που ψιθυρίζει μια υποψία υποσχέσεων να φουσκώνει τα γεμάτα με όνειρα πανιά.. Μια πορεία γνωστή και πολυταξιδεμένη, γεμάτη με περιπέτειες τις θάλασσας που σαν να προσπαθεί να σε πάρει με τα τεχνάσματά της μακρια απο σενά..