Κάποτε θα φτάσουμε εκεί που δεν υπάρχουν χρονοδείκτες
Μια φιλόξενη αύρα οι παλιοί φίλοι θα μαζευτούμε
Και τότε αυτό θα είναι αρκετό
Θα κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή για τις ώρες των ασυνείδητων θαυμάτων
Για τις φωνές και τις παύσεις που στέριωσαν σύμπαντα
Για τα σκισμένα παπούτσια και τους καθρέφτες
Ένα λεπτό μονάχα κι έπειτα νερό κι αλάτι
Τίποτα περίσσιο να μην είναι πια μεταξύ μας