Βγήκα και εγώ στον πηγαιμό
σαν ήλιου φως κι αγέρι
μα με τον πρώτο καλπασμό
έφτασε μεσημέρι.
.
Ξεκίνησα σαν ιαχή
τον κόσμο να κλοτσήσω
μ΄άσχημη βρήκα εποχή
κι αυτή με σέρνει πίσω.
.
Λάμνω στον άχρονο καιρό
πέφτω σαν πεφταστέρι
σηκώνομαι και προχωρώ
τα σπρώχνω στο κεμέρι.
.
βγήκα και εγώ στον πηγαιμό
Χνωτο σε χίλια χνωτα
κι Ιθάκη όταν προσπερνώ
Τραβάω για άλλη Ρότα.
Είναι τα χρόνια μια στιγμή σαν σκέψη σαν αγέρι.....
Ακριβώς Σπήλιο....μου θύμισες λίγο Σεφέρη
ένα αεράκι είμαστε στο ΕΔΩ, μια πνοή ένα φύσημα...
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ! ::love.:: ::theos.:: ::theos.::