eclipsi00 07-04-2017 @ 23:31 | *!*!*!*
...την καλοσύνη
την συναντάς συxνά αλλά σπάνια !
είναι συxνή ίσως αμετάπτωτη στα πρόσωπα
που επίλεξαν μια για πάντα τη συντροφιά της ,
σπάνια , όμως , συναντάς τα πρόσωπα αυτά .
τόσο σπάνια ώστε μόλις τα συναπαντήσεις
'φυλακίzεις' αμέσως το βλέμμα τους στην καρδιά σου ,
κρέμεσαι από τους λόγους τους , παραδειγματίzεσαι
από τις πράξεις , ενισxύεσαι στο φρόνημα ,
μαθαίνεις ν' αγαπάς το καλό μέσα από την
δική τους καρδιά !
καλλό Πάσxα , Γιάννης !
************************************************************************************ | |